Kanonskuret - til fest og kultur

OBS! Kanonskuret kan kun lejes af andelshavere på Halvtolv!! 

Kanonskuret er det ene af to skure fra midten af 1800-tallet, som er bevaret og til rådighed for beboerne på Halvtolv. Det andet skur råder Bådlauget Halvtolv over. Vores skur er det, der ligger længst mod øst over mod Refshalevej og Christiania.

Den daglige drift af Kanonskuret står Kanongruppen for. Det er Halvtolvs festudvalg.

Beboerne kan i udvalgte ulige weekender leje kanonskuret til private arrangementer, dog tidligst 1 år før arrangementet skal finde sted.

For de midler som kommer ind ved udlejning (samt bloktilskud fra AB Halvtolv) afholdes der året rundt en række sociale og kulturelle arrangementer i og omkring skuret. Krumtappen er den gratis torsdagsgrill fra april til november, men gruppen står også for en traditionsrig fastelavn, påskegrill og julefrokost. Særarrangementer planlægges ad hoc og kan være brugerbetalte.

Læs mere:

  • Kanongruppen er nogle ihærdige ildsjæle, der holder gryden i kog. Se hvem det er.
  • Kanongruppens forretningsorden.
  • Kanongruppen - arrangementer - en opdateret liste over kommende arrangementer i Kanongruppens regi. Se iøvrigt kalenderen.
  • Kanonskuret - udlejning, hvor der vil findes en altid opdateret liste over ledige/ikke ledige weekender for leje af Kanonskuret.
  • Grillregulativ: Kanongruppen råder over et antal grill, som efter nærmere retningslinier også kan benyttes af Halvtolv’s beboere ved private arrangementer. Retningslinier er nedfældet i et Grillregulativ, som også er slået op i Kanonskuret.

Skriv en kommentar herunder, hvis der er noget du savner eller har andet at sige om denne side.

Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Alle artikler om Kanonskuret finder du herunder:

Alle artikler - Kanonskuret