Driftstatus

{rscomments on}

26. november

Der har de seneste dage være periodevise afbrydelser af forbindelsen til vores hjemmeside. Vi har kontakt til vores udbyder og udtrykt vores bekymring. De (redhost.dk) vil indenfor det næste døgn foretage nogle ændringer, som forhåbentlig vil sikre stabiliteten fremover.

14.september

Vi ændrer lidt på hjemmesiden i uge 37 og 38. I den periode kan der derfor forekomme små udfald ligesom udseende og menuer kan ændre sig.

21. august 2012 (løst)

Problemene med vores hjemmeside skyldes, at der har været angreb på den server, der hoster hjemmesiden (og mange andre) - altså ikke på selve hjemmesiden. Derfor skiftes denne server af vores leverandør, hvilket sker onsdag den 22. fra kl. 18 frem til torsdag kl. 6. I dette tidsrum vil halvtolv.dk ind imellem være utilgængelig.

Ifølge leverandøren får vi ved denne operation en sikrere og mere stabil løsning.

20. august 2012 (løst)

Der har inden for den sidste uge ind imellem været problemer med at tilgå halvtolv.dk. Vores leverandør er bekend med problemer og får det forhåbentlig snart løst. Indtil da - forsøg igen lidt senere.

11. juli 2012 (løst)

Der foregår lidt systemarbejde i disse dage. Derfor kan der ind imellem komme forstyrrelser. Håber - og tror - på forståelse!

8. juni 2012 (løst)

Der har desværre været lidt bøvl med registreringen af nye brugere. Fx. er der ikke kommet en mail til konfirmering. Problemet er løst nu, og alle der de sidste dage har registreret sig og ikke fået nogen mail kan nu logge ind.

 5. juni 2012 (løst)

Der er lidt knas med tiden på vores hjemmeside. I forhold til Halvtolv-tid er hjemmesiden to timer foran. Problemet er meldt til vores udbyder.