Spar på forsikringen

10.december  Fra midt i november har A/B Halvtolv fået en glas - og sanitets forsikring, som dækker uden selvrisiko også inde i lejlighederne. Dvs at andelshaverne ikke længere behøver at have egen dækning for brud på:

fastmonterde håndvaske og køkkenvaske, toiletkummer og bideter,
fastmonterede spejle samt glas i brusekabine og glashylder på toilet/badeværelse og
keramiske/induktions kogeplader og ovnlåger, så længe komfuret/ovnen står på blivende plads

Et brud skal være opstået ved en pludselig, uforudset og udefrakommende hændelse, således er slid, ælde, ridser/afskalning og skader opstået som følge af temperaturpåvirkning sam kosmetiske skader ikke dækket. Hvis policen ønskes til gennemsyn, inden man opsiger sin egen forsikring, kontakt Ellen Schmidt på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
 
Baggrunden for ovenstående nye forsikring er, at bestyrelsen har accepteret en selvrisiko på 5000,- på vores generelle bygningsforsikring, for at holde den årlige præmie i ro. Da langt hovedparten af små skader har været glas-skader, har bestyrelsen valgt at tage glas - og sanitetsdækning ud af bygningsforsikringen og tegne en separat forsikring uden selvrisiko på dén slags skader. Merprisen for denne løsning er omkring 9.000,- pr år, men på basis af de sidste 5 års forsikringssager, ville vi komme til at betale mere i selvrisiko på glasskader under bygningsforsikringen. Og vi har med den nye løsning fået mulighed for at tilbyde glas- og sanitetsdækning inde i lejlighederne.